Iets gemist op Haarlem105?

Alle hoogtepunten uit de uitzendingen van Haarlem105 luister je eenvoudig terug via deze podcast!

RSS »iTunes »

Tentoonstelling 36 jaar Club Stalker

03-07-2019

Voor verschillende generaties is Stalker de plek geweest om het nachtleven te ontdekken aan de hand van extravagante themafeesten, vernieuwende DJ’s en muziekstijlen. Daarnaast had de club altijd ruimte creatieve geesten, nachtvlinders, aanstormend DJ talent en open-minded feestgangers en tevens door de jaren heen een voedingsbodem voor creatief talent.

De tentoonstelling splitst zich uit in verschillende thema’s die samen een dwarsdoorsnede representeren van 36 jaar aan muzikale ontwikkelingen en clubcultuur. Van new wave tot acid house, van hiphop naar techno met iconische feesten als Pink Planet en met bekende en minder bekende DJ’s: de tentoonstelling is een feest der herkenning voor alle mensen die wel eens een nacht hebben doorgebracht in Club Stalker en een ontdekking voor iedereen.

De tentoonstelling is te zien van 6 juli tot en met 25 augustus in 37PK. Opening van de tentoonstelling is op 6 juli om 20:00 met o.a. curator Manique Hendricks en bijdragen van Dolly Bellefleur en dichter George Moormann. Toegang is gratis.

Categorieën | Haarlem Vandaag

Download

bestand: MP3 - grootte: 15,4MB - lengte: 6:44 min. (320 kbps 44100 Hz)